604.677.7877     |    

Contact Architrix Contact Architrix
(Browse More Projects)

Lew Residence

For this project a symmetrical façade is counterbalanced by the garage massing with a thin off centred canopy drawing attention into the main entrance. The rear facade is a little more complicated due to a ‘right of way’ for city sewer and service lines. Following the line of the right of way, the back of the house cuts diagonally through the lot and creates an abstract form.

The main floor living spaces are focused towards the rear yard and an open concept, grand central stair case connects the house vertically. The second floor contains a private master bedroom area leaving the longer portion of the upper floor to three kids bedrooms and bathrooms.

Lynn Valley, North Vancouver, BC

Builder: Naikoon Contracting Ltd.

Interior Design: Mocoro Studio

More Projects