604.677.7877     |    

Contact Architrix Contact Architrix
(Browse More Projects)

Yee Residence

A simple home for a multi-generational family.

The main floor has an easy to access entry stair with the master bedroom on the main floor. This allows for aging in place for the parents. The 2nd floor has a versatile, open but private space for a live at home child. The option to have a kitchenette in the open space gives the 2nd floor the ability to be self contained and independent from the main floor. The basement suite can be used as an income helper or as part of the main house if the family needs to grow.

A laneway house is also being built for further income assistance or for further family growth.

Energy efficient strategies will be explored with the builder to ensure a high level of long term sustainability and low energy usage throughout this homes lifecycle.

This project provides options for this family to be flexible with their living arrangement and promotes long term family growth planning.

East Vancouver, BC

Builder: Natural Balance Home Builders

More Projects