604.677.7877     |    

Contact Architrix Contact Architrix
(Browse More Projects)

Hagel LWH

East Van, Vancouver, BC

This laneway house was designed for a young family looking to create a secondary space that was flexible in the short term for rental, but in the longer term as a comfortable small footprint home that they could move into.

The main floor contains a flex room that could be used as a 2nd bedroom or office. The kitchen, dining, living area act as one large open space with a large window into the rear yard providing a flood of light and gives the impression of a larger space by visually connecting to the rear yard.

The upper floor contains a large bathroom and a generously sized bedroom with ample storage areas. A south facing deck provides a private, sun filled space to connect the 2nd floor to the outdoors.

More Projects